ΕΤΑΙΡΕΙΑ

/ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΑΕΕ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΛΙΜΟΣ

 

Η εταιρεία “Ελευθέριος Ευστρ. Βαλαβάνης ΑΕΕ”, με έδρα τον Άλιμο, ασχολείται με το εμπόριο σιδήρου και, αναλυτικότερα, εμπορεύεται στραντζαριστά, σωλήνες, κοιλοδοκούς, δοκάρια, πι, λαμαρίνες, καθώς και μορφοσίδερα, όπως λάμες, γωνίες, στρογγυλά, τετράγωνα κ.ά. Επιπροσθέτως, ασχολείται με την εμπορία προφίλ και συστημάτων αλουμινίου για πόρτες & παράθυρα. Στην “Ελευθέριος Βαλαβάνης” θα βρείτε, επίσης, ρολά αλουμινίου παντός τύπου, σήτες, πάνελ και εξαρτήματα αλουμινίου.

Η εταιρεία ιδρύεται το 1988 από τον Ελευθέριο Βαλαβάνη ως Ατομική Επιχείρηση, με στόχο τη συνέχεια μιας μακρόχρονης παράδοσης στο χώρο του σιδήρου και του χάλυβα. Η δυναμική της πορεία τη φέρνει, το 2006, να μετασχηματίζεται σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία, θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια πιο οργανωμένη δομή και περαιτέρω ανάπτυξη, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της “Ελευθέριος Βαλαβάνης ΑΕΕ” η άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση, με οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων -το οποίο καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα μέσω ιδιόκτητων οχημάτων ή πρακτορείων-, καθώς και οι προσιτές τιμές της!

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία της εταιρείας “Βαλαβάνης”, για προϊόντα σιδήρου υψηλών προδιαγραφών, αλλά και για προφίλ και ρολά αλουμινίου του καταξιωμένου οίκου Europa. Με άρτια τεχνογνωσία και ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας, η εταιρεία αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα προϊόντων σιδήρου, που μπορεί να παράσχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας: