ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

/ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η εταιρεία μας τα τελευταία 16 χρόνια ασχολείται με το εμπόριο προφίλ αλουμινίου, συνεργαζόμενη με διάφορες εταιρείες, και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποκλειστικά με την εταιρεία Europa, ως εμπορικός συνεργάτης της. Η εμπειρία και η δυνατότητα μας να έχουμε απόθεμα προϊόντων στις αποθήκες μας, μάς δίνει το πλεονέκτημα να εξυπηρετούμε, άμεσα, τις ανάγκες των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με κατασκευές αλουμινίου, με κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρείες, με αρχιτέκτονες και μηχανικούς. Έχουμε τη δυνατότητα παράδοσης στην έδρα σας -με δικά μας φορτηγά- σε όλη την Αττική, αλλά και μέσω πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλες τις σειρές συστημάτων αλουμινίου Europa:

ΣΕΙΡΕΣ EUROPA ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
EUROPA Hybrid A40 SI/HS
EUROPA 500
EUROPA 5000
EUROPA 5500 HYBRID
EUROPA Window Safety

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
EUROPA S.5000
EUROPA S.5500

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
EUROPA 100
EUROPA 2000
EUROPA 6000 HYBRID
EUROPA 10000 HYBRID

ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ – ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ
EUROPA 3500 HYBRID

ΣΕΙΡΕΣ PRIMA
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PRIMA 850
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PRIMA 8500
ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PRIMA 800
ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PRIMA 8000

Χρωματολόγιο

  • Ο τακτικός καθαρισμός των βαμμένων προφίλ θα διατηρήσει τη βαφή σε ικανοποιητική κατάσταση.
  • Ο καθαρισμός είναι αναγκαίος όταν οι επικαθίσεις σκόνης ή άλλων ρύπων είναι εμφανείς στην επιφάνειά τους και θα πρέπει να γίνεται με νερό και ελαφρύ απορρυπαντικό, το pH των οποίων θα πρέπει να είναι 5,5 – 8.
  •  Το περιοδικό καθάρισμα θα πρέπει να γίνεται με σφουγγάρι και νερό που περιέχει ουδέτερο διαβρεκτικό παράγοντα, ακολουθούμενο από ξέβγαλμα με καθαρό νερό.
  •  Τα προϊόντα καθαρισμού πρέπει να μην προσβάλουν την επιφάνεια, ούτε να αλλάζουν την εμφάνισή της. Σκληρό σφουγγάρι, σύρμα ή διαλυτικά καθαριστικά βλάπτουν την εμφάνιση, ενώ σημαντικό παράγοντα αποτελεί και η περιοχή στην οποία βρίσκεται η οικοδομή.
  •  Ειδικά στις βιομηχανικές και παραθαλάσσιες περιοχές η συχνότητα καθαρισμού πρέπει να είναι αντίστοιχη της συχνότητας επικάθισης των διαφόρων ρύπων ή αλάτων αντίστοιχα, λόγω της έντονης διαβρωτικής επίδρασής τους. Επισημαίνεται ότι οικοδομικά αλκαλικά υλικά, όπως τσιμέντο, άσβεστος και γύψος δεν θα πρέπει να μένουν προσκολλημένα στη βαφή.
  •  Επίσης, πρέπει να αποφεύγεται η επικόλληση διαφόρων μη εγκεκριμένων σελοτέιπ κατευθείαν στη βαφή.
  •  Το φιλμ προστασίας που τοποθετείται στο εργοστάσιο είναι κατάλληλο για χρήση. Προσοχή όμως: αμέσως μετά την τοποθέτηση του συστήματος πρέπει να αφαιρείται, γιατί η έκθεσή του στον ήλιο θα δημιουργήσει πρόβλημα.
  • Εκτός από τον καθαρισμό της εξωτερικής επιφάνειας, πολύ σημαντικό ρόλο για τη διασφάλιση σωστής λειτουργίας της κατασκευής παίζει και ο καθαρισμός των εσωτερικών στοιχείων του, όπως ελαστικά, βουρτσάκια, μηχανισμοί κ.λπ.
  • Ιδιαίτερα τα κινητά μέρη των μηχανισμών της κατασκευής θα πρέπει να λιπαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για σωστή λειτουργία καθ’ όλη την διάρκεια.
  • Η τήρηση όλων των παραπάνω, καθώς και η χρήση της ειδικής κόλλας στα σημεία που η βαφή, λόγω της κατεργασίας των προφίλ, έχει καταστραφεί, θα βοηθήσουν στο να διατηρηθεί η αρχική στιλπνότητα της βαφής και να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα διάβρωσης.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας: